NMK - Størst og best innen motorsport!

 

 Velkommen til NMK Hitra

 

Her vil du finne info om klubben, banen og våre aktive utøvere.

 
 

Midt-Norsk finale Shortcar

Lørdag og søndag denne helgen var det Midt-Norsk finale i Shortcar og RCN på Bollandmoen.
 
Rune Vitsøe kjørte for NMK Hitra i sin shortcar,det var totalt 5 stykker i denne klassen. Rune endte som nr 2 plassen i A- finalen.
1 plassen gikk til Frode Kveldstad fra NMK Orkla og 3 plass- Trond Garberg også han fra NMK Orkla.
 
Været var ikke med oss i helgen, så banen var våt og det var både vannplaning og dårlig feste. Det ble kjørt fire heat lørdag.
Rune kom flere ganger ut først ut fra start, men sleit litt med feste,og det ble litt vanskelig og holde farten, dette resultete at han ble liggende litt bak, men fikk gode plasseringer tross alt.
 
Søndag ble det kjørt to heat og finale, det var også bløtt på banen denne dagen, men Rune kom inn på en 3 og en 2 plass og det resulterte i 3 spor i A-finalen.
Han ledet store deler av finalen men Frode Kveldstad fra NMK Orkla klarte og lure seg forbi og tok 1 plassen. Rune forteller at han er godt fornøyd uansett. Dette er hans 3 løp i denne klassen, og
vi ser at det går bare bedre og bedre.
 

 

Det ble også kjørt BC (bilcross) Her stilte Patrick Haltland (NMK Hitra) i klassen junior-trening. Patrick har hatt stor framgang på kjøringen sin i den siste tiden, så dette blir gøy og følge med på videre.

NMK Hitra

31_NMK_Hitra-logo
 
 
NMK Hitra
Postboks 189
7239 HITRA

Dokumenter

Treninger 2015

Treningsavgifter 2016

Medlem senior kr 100,- evt 1000,-/år

Medlem Junior kr 50,- evt 500,-/år

Rekrutt GRATIS 

Ikkemedlem kr 200,- evt 2000,-/år