NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

 

 Velkommen til NMK Hitra

 

Her vil du finne info om klubben, banen og våre aktive utøvere.

 
 

Satte jubilanten på plass

Lørdag ble det arrangert bilcross på NMK Hitras bane i Neverlia.

I forbindelse med klubbens 10-årsjubileum skulle det arrangeres et 2-dagersløp, men dette ble i stedet kuttet ned til et ett-dagsløp pga avbud på kjørere som stilte til start. Samtidig viste ikke været seg fra den beste side.

NMK Hitra stilte med 4 startende i åpen klasse. Men gjestene fra de andre klubbene, lot ikke hitterværingene slippe til i sitt eget jubileumsløp. Beste fører fra Hitra ble Thomas Sandvik på en 11. plass. Jorun Pedersen var eneste som var påmeldt i dameklassen, så hun valgte å kjøre i åpenklassen. Hun fikk til slutt en 12. plass. Erik Bogren fikk en 19. plass. Adrian Ranheim kom inn til en 21.plass. Kurt Erling Eide som er fra Hitra, kjørte for NMK Hell, og kom inn til en 17. plass.

Seieren av Hitraløpet åpen klasse gikk i år til Arve Sætereng NMK Melhus. 2. plass: Odd Jarle Aarhaug NMK Støren. 3. plass: Jonny Roaldsøy NMK Molde.

I juniorklassen stilte 3 biler fra NMK Melhus til start. 1. plassen gikk til Ørjan Dypdahl, 2. plass: Stefan Hulsund, 3. plass: Martin A. Borten

Klippet fra Hitra-Froya.no

NMK Hitra

31_NMK_Hitra-logo
 
 
NMK Hitra
Postboks 189
7239 HITRA

Dokumenter

Treninger 2015

Treningsavgifter 2016

Medlem senior kr 100,- evt 1000,-/år

Medlem Junior kr 50,- evt 500,-/år

Rekrutt GRATIS 

Ikkemedlem kr 200,- evt 2000,-/år